23 September 2019

BSH väljer NTG Domestics AB

Sedan BSH Home Appliances AB, med varumärken som Bosch och Siemens i sin portfölj, i september 2017 tog över driften av sitt lager i Nykvarn låg nästa utmaning i att skräddarsy distributionen till sina kunder.

”Ingen kedja är starkare än sin svagaste länk, och detta är anledningen till att vi nu sett över nästa steg för bygg- och fastighetsmarknaden, nämligen våra transporter, säger Anja Stumpf, Head of Logistics Northern Europe på BSH.

BSH har under 2019 infört nya transportörer för den svenska bygg- och fastighetsmarknaden och valet för samtliga byggleveranser till Storstockholmsregionen tillföll NTG Domestics AB.

”Med NTG Domestics AB har vi ett avtal explicit för projektleveranser direkt från vårt lager till arbetsplatserna. Implementeringen har gått mycket bra och vi har höjt precisionen och kvalitén på våra leveranser märkbart” säger Anja Stumpf, BSH.

”För NTG Domestics AB betyder detta uppdrag ett ytterligare avancemang inom byggleveranssektorn. De senaste månadernas utfall i avtalet med BSH har gett oss ett kvitto på att vår unika On-Time distribution är otroligt tillförlitlig” säger Jimmie Berglund, Key Account Manager på NTG Domestics AB.

”NTG Domestics AB:s filosofi är alltid att lyssna länge och väl innan vi skräddarsyr våra lösningsförslag. Som oftast ger det framgång – så även i vårt partnerskap med BSH”.

BSH grundades 1967 som ett joint venture för Robert Bosch GmbH (Stuttgart) och Siemens AG (München) och har varit 100 procent ägt av Bosch Group sedan januari 2015. BSH har de senaste 50 åren vuxit från en tysk exportör till en av världens ledande tillverkare av hushållsapparater. Med cirka 61 000 anställda över hela världen nådde BSHs intäkter 2018 cirka 13,4 miljarder euro.